Over ons

Post & Haveman is opgericht in 1982 en ontstaan uit een samenwerking tussen de families Haveman en Post. De geschiedenis van beide ondernemingen startte omstreeks 1920 toen de eerste stappen werden gezet in het beroepsgoederenvervoer. Zo voert de historie terug naar transport met de trekschuit en worden er al meer dan 65 jaar suikerbieten gereden. In 2001 zijn de bedrijven opgesplitst en wordt Post & Haveman gerund door de familie Haveman waar inmiddels de vierde generatie voor transport heeft gekozen.

Heden ten dagen is Post & Haveman uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf actief in diverse sectoren. En in alles dat we ondernemen hebben we de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo wordt er gewerkt volgens ISO 9002 en GMP+ en zijn we sinds zomer 2014 in het bezit van het SKAL Bio certificaat afgegeven voor het op- en overslaan van biologische landbouwproducten.

Meer uitleg over onze werkzaamheden vind u op de diverse pagina’s die deze site rijk is. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen via 0321-315454 of info@post-haveman.nl. We denken graag met u mee!