Netwerkplein Leeuwarden 28 mei 2019

Dit jaar zijn wij voor het eerst aanwezig op het Netwerkplein in Leeuwarden. Dit is de plaats waar werk en scholing samenkomen. Dit houdt in dat wanneer je werkzoekende bent, kunt gaan speeddaten met diverse werkgevers. Maar ook voor werkzoekenden, die nog bezig zijn met een opleiding of hun C en/of CE rijbewijzen, kunnen zich hier alvast oriënteren op de arbeidsmarkt.

Via dit Netwerkplein willen wij ons als Post & Haveman kenbaar maken in Friesland. Dit omdat de suikerbietencampagne in september weer van start gaat en wij diverse opstapplaatsen hebben in Friesland en op zoek zijn naar chauffeurs. Wellicht ken jij onze vrachtwagens van het voorbij rijden op de A7 waar wij tijdens de campagne dagelijks te zien zijn, en vraag jij je weleens af wat doen zij eigenlijk tijdens deze campagne? Dit is het moment om persoonlijk kennis met ons te komen maken zodat jij al je vragen kunt stellen.

Heb jij je CE rijbewijs, of ben je nog bezig om deze te halen? Wil je straks de garantie hebben dat jij tijdens de ‘rustigere maanden’ binnen de transportsector lekker aan het werk bent, je kilometers maakt en een leuk centje verdient? Meld je dan direct aan voor de mooiste campagne van het jaar!

Dit kun je bij ons aan tafel doen op 28 mei maar het kan ook online via onze website.

Wij nodigen je van harte uit en graag tot ziens in Leeuwarden op 28 mei.